Miklagard Hotel

MIKLAGARD - åpner september 2020


Miklagard hotell skal tilby moderne og fleksible lokaler for kurs og konferanser i vakre naturomgivelser – ni minutter fra Gardermoen. Nærheten til vakker natur skiller oss fra andre tilbydere av kurs og konferanser i regionen. Omgivelsene skaper en rolig atmosfære som vil kjennetegne ethvert arrangement og gjøre det enklere for deltakere å jobbe konsentrert og samlet over tid.


I tillegg kan du forvente personlig service, nydelig mat og brukervennlige tekniske og logistiske løsninger. Som gruppe kan man selvsagt også reservere en del av spa-anlegget. Til sammen skaper vi en perfekt ramme for din gruppe. Enten det er snakk om små møter og workshops eller store seminarer og samlinger, garanterer Miklagard hotell å tilrettelegge med skreddersøm.


På Miklagard hotell vil alle gjester ha tilgang til et av de største anleggene for spa og velvære rundt Oslo. Et perfekt sted for å koble av og bygge overskudd. Vårt orientalsk-inspirerte spa kommer til å tilby rom og pleiere som gir ulike former for massasje og kroppsbehandlinger. Du kan også slappe av i vårt nedsenkete basseng, ta badstu, tyrkisk dampbad eller tilbringe så lang tid du ønsker i en av våre stillesoner. Stemningen vil være dempet og rommene lyst opp av stearinlys.


Miklagards spa får en egen avdeling med bassenger utendørs. Størrelsen og tilbudene gjør at vårt spa egner seg like godt for et kort som et lengre besøk. Målet er uansett det samme; at du i eksklusive omgivelser kan slappe helt av og nyte, med både kropp og sinn.


300 rom, 720 m2 eventsal med topp moderne AV utstyr som kan ta opp til 600 personer i konferanse, styrerom, mindre møterom, restaurant, bar, treningsrom og spa.HOTELLROM


Antall rom
300Klasserom

400

Kino

600

Antall møterom   

12KAPASITET KONFERANSE

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET


Meeting Management as   -   Cort Adelers gate 17  -   0254 Oslo   -   Tlf: 22 55 50 11   -   post(at)meetingmanagement.no   -    meetingmanagement.no   -    Orgnr. 945036060 mva