Britannia
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel
Britannia Hotel

BRITANNIA HOTEL

I hjertet av Trondheim finner du ærverdige og staselige Britannia Hotel – hotellet som har huset kongefamilie, britisk overklasse, politikere, polfarere og internasjonale stjerner siden det åpnet dørene i 1870.

Britannia Hotel er et 150 år gammelt, internasjonalt femstjerners hotell som re-åpnet i 2019, etter en omfattende treårig total-renovering, som gjorde hotellet til et reisemål i seg selv. Hotellet har alltid hatt en helt unik posisjon i Trondheim med sin sentrale beliggenhet midt i Trondheim sentrum, og er av mange regnet som «byens storstue». Britannia Hotel har 255 rom og suiter, seks mat og drikke konsept, en flott spa- og fitness-avdeling og pene konferanse- og selskapslokaler. Hotellet er medlem i The Leading Hotels of the World, som det femte hotellet i Norden og er også en av få medlemmer i New Nordic Luxury fra De Historiske. Hotellet satser ambisiøst på kunst og kultur og har i tillegg til månedlige events, et eget samarbeid med Trondheim Kunstmuseum og lanserer hvert halvår en egen utstilling med en anerkjent norsk kunstner. Som gjest kan du starte dagen rolig og forfriskende i Britannia Spa. Lur inn en økt og gruppetime på Fitness før du inntar en deilig prisbelønt frokost i ærverdige Palmehaven fra 1918. Prøv gjerne lunsjen i det pulserende og kritikerroste franske Brasserie Britannia. På kveldstid anbefaler vi en signaturcocktail i Britannia Bar og en tur innom Vinbaren med over 10.000 flasker vin tilgjengelig, før turen går videre til grillrestauranten Jonathan, eller hotellets prestisjerestaurant Speilsalen, under ledelse av tidligere verdensmester i kokkekunst og Bocuse d`Or sølvvinner, Christopher Davidsen. Om turen går til Trondheim for romantikkens del, for de kulinariske opplevelsene, for kulturen eller rett og slett for jobbens skyld, har hotellet det du trenger for å gjøre turen komplett.

 

Konferanser på Britannia Hotel inspirerer og forsterker inntrykket av møte-opplevelsen. Vi er et konferansehotell med en erfaren konferanseavdeling, som vet at gode idéer og minneverdige øyeblikk starter med god planlegging, komfort, tilrettelegging og topp service. Vi har bygd 13 møterom tilpasset enhver anledning. Vi kan skreddersy rommenes oppsett og utforming etter behov , enten du skal arrangere et viktig styremøte, forhandle kontrakter eller arrangere firmatur for å feire en spesiell anledning sammen med ditt team. Vår møte og konferanseavdeling befinner seg i to etasjer med mezzanine og flotte fellesarealer for mingling, utstilling og pauser, med god takhøyde, dagslys og komfortable møbler tilgjengelig i både større og mindre sittegrupper. Vår største sal Britannia Hall kan seate opp til 320 personer. Omgitt av vakker kunst og med våre talentfulle kokker som lager spennende og energirik mat til pauser, er ett av dagens høydepunkt vår fantastiske lunsjbuffet i ærverdige Palmehaven.

 


 

Fakta:

5-stjerners

Medlem av Leading Hotels Of The World

Medlem av New Nordic Luxury, De Historiske

Antall rom: 255 (alle røykfrie)

Antall suiter: 11

Antall møterom: 13

Bankett antall sitteplasser: 240 i Britannia Hall. 300 i Palmehaven.

Kino antall sitteplasser: 325

Restauranter: 4 (Speilsalen, Palmehaven, Brasserie Britannia, Jonathan Grill)

Barer: 2 (Vinbaren, Britannia Bar)

Spa med 6 behandlingsrom

Fitness 200kvm fitnessavdeling med personlige trenere og gruppetimer

Frokost buffet og a la carte inkludert

Parkering i kjelleren på hotellet

Valet Service

Doorman

Concierge

Guest relations

Transport service på forespørsel– egen elektrisk Britannia Taxi og Mercedes Maybach

24 timers roomservice

Røykfritt

Miljøfyrtårn

Handikap-rom

Dyr tillatt

Kabel TV

Kurs og Konferanse

Røykfrie Rom
Trådløst Internett

Flybuss rett utenfor hotellet.

 

Betalingsmåter: Visa, Mastercard, Diners, Eurocard, American Express.

Antall  rom

255

Antall senger

430

HOTELLROM


KAPASITET KONFERANSE

Klasserom

250

Kino

325

U-bord

80

Møterom

13

For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET