Clarion Hotel The Hub

CLARION HOTEL THE HUB - The Heart of Oslo

1. mars 2019 åpnet Clarion Hotel The Hub- landets mest innholdsrike og spennende hotell. Med 810 hotellrom, to restaurantkonsepter og konferansekapasitet til 1850 mennesker, vil dette bli en moderne kulturarena som gir produktivitet og inspirasjon.  We can`t wait to meet you!


Clarion Hotel The Hub er et pulserende samlingssted med en touch av Oslo, en hub for møter mellom mennesker- preget av kunst, design, musikk og lokale smaker. En arena for kreativitet, tidlige og sene morgener, uventede kvelder og opplevelser du vil huske lenge.

Clarion Hotel The Hub har en konferansekapasitet i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Med 24 fleksible møterom er det totalt kapasitet til 1850 mennesker. Hotellet har en fantastisk og fleksibel storsal på over 900 kvm som kan deles i tre, med et tilhørende mingle- og utstillingsområde på 850 kvm. Møterommene vil befinne seg i 1., 2. og 3. etasje. På gateplan er det en pulserende kaffebar med gode arbeidsmuligheter. Frokostområdet er i nydelige lokaler i 2. etasje. I 13. etasje blir det en top-restaurant med terrasse og magisk utsikt over Oslo. Clarion Hotel The Hub er klimavennlig og har et stort fokus på bærekraftige og lokale råvarer.

 

Clarion Hotel The Hub har 810 lekre hotellrom i ulike kategorier, tilpasset alle ønsker og behov. Det er blant annet tre sikkerhetsetasjer, 19 suiter og 81 handicap-rom. Rommene er delikat innredet, preget av skandinavisk design og kvalitet.


Fakta

Beliggenhet i hjerte av Oslo med trikk, t-bane, tog og flytog rett utenfor hotelldøren. 2 minutters gange til Oslo Sentralstasjon

810 nye og moderne rom inkl. tre sikkerhetsetasjer som kan stenges av for andre gjester

24 møterom med maks kapasitet til 1850 personer

Nye og innovative løsninger for teknologi er gjennomgående for hele hotellet

To spennende mat- og drikkekonsepter, inkludert en fantastisk restaurant i 13.etasje med utsikt over Operaen, Bjørvika og Oslofjorden

Spennende popup-konsepter

Nytt og velutstyrt treningsrom og relaxavdeling


Konferanser og møter på Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub er Oslos ledende forretningshotell og naturlig førstevalg som arena for alle typer kongresser, konferanser, møter, konserter og andre kulturarrangementer.  Konferansefasilitetetene gir deg unike og fleksible løsninger for å skape en interaktiv arena til dine møter, i topp moderne lokaler.


Kongress- og konferansefasiliteter

24 møterom med maks kapasitet til 1850 personer

Kongressal på over 900 kvadratmeter, 6,10 meter takhøyde

Endevegg som kan heises opp og dermed binder sammen kongressal og 850 kvadratmeter mingleområde

Fleksibelt tak til gulv vindu som kan åpnes for å heise inn store elementer. Eksempelvis en bil.

Bankettsal med kapasitet til 650 personer på runde bord

Backstage-rom tilknyttet kongressal

Nye og innovative løsninger for teknologi innen lyd, lys og bilde

VIP-styrerom på 80 kvadratmeter

10 styrerom


www.facebook.com/clarionthehub

Instagram: @clarionthehub


HOTELLROM

Antall  rom

810KAPASITET KONFERANSE

Antall møterom:

24

Kinooppsett :

1150

Bankett/runde bord:

650For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

BELIGGENHET