Farris Bad
Farris Bad

FARRIS BAD


Farris Bad er plassert delvis på land, og delvis over havet i Larviksfjorden. Kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp er hotellet ideelt for konferanser, kick-off, ledersamling, styremøte,  julebord, sommerfest etc.  Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad.


I den største plenumssalen som tar inntil 400 personer, Kildesalen, har du en sjøutsikt du ikke har sett maken til.  Det samme gjelder Styrerommet. Alle de 11 møterommene og mingleområdene preges av sollys, frisk luft og store glassflater.


På et moderne og dynamisk spa-og konferansehotell er det en selvfølge at det tekniske fungerer. Avspillingsmedium for bilde og lyd er fastmontert i alle rom. Trådløst internett er tilgjengelig overalt. Alle møterom kan møbleres etter ønske. Hotellets konferansefasiliteter er perfekte for grupper som ikke kun vil ha et møte.


Restauranten er plassert i hjertet av hotellet med fantastisk utsikt ut Larviksfjorden. Ferske råvarer er hentet lokalt, både fra havet og fra Norges egen kjøkkenhage – Vestfold! De serveres med lekenhet, raushet, kjærlighet og egen identitet. Det er sunnere, det smaker bedre og det smaker mer. Dagsfersk sjømat hentes fra området rundt Svenner, og vilt fra skogene som omkringer Larvik. De har spesielt en signaturrett de anbefaler varmt - Fiskesuppe med grillet sjømat, fersk rød og hvit fisk.


Hotellets Water Lounge er hele tiden levende, i bevegelse, akkurat som kilden. I Water Lounge kan ha et uformelt forretningsmøte på dagtid, her slapper du av på «After Work» etter en hektisk arbeidsuke, og her glir kvelden over i små nattetimer med behagelig chill-out musikk i bakgrunnen. Ta deg en kopp te, et glass vin og spis nydelige småretter.


På jakt etter et lite avbrekk i møtet? Eller en aktivitet som styrker relasjonene og teamfølelsen i gruppen? Eller kanskje en skikkelig utfordring til kick-offet? Hotellet har mange muligheter for aktiviteter i umiddelbar nærhet. Har du tid bør du også benytte anledningen til å besøke hotellets fantastiske Spa-avdeling. Den er Nordens største, og Farris Bad er det eneste hotellet som har etablert sitt Spa på en ekte, mineralholdig vannkilde.

Antall  rom/suiter


176

Antall senger

354

HOTELLROMFor mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

KAPASITET KONFERANSE

Klasserom

280

Kino

400

U-bord

40

Grupperom

10

BELIGGENHET