Gasellebedrift 2019

GASELLEBEDRIFT også i 2019!

Vi er stolte og glade etter å ha blitt kåret til Gasellebedrift for andre året på rad!
Her ser du intervjuet fra Dagens Næringsliv etter kåringen i 2018.

      Annonseintervju, Dagens Næringsliv, januar 2019                             
Suksessfull konferansearrangør ble Gasellebedrift 2018God posisjon i Gasellekåringen 2018 gjør konferansearrangøren Meeting Management til en av landets mest suksessrike bedrifter.Konferansearrangøren Meeting Management kom i Gasellekåringen 2018 på 42. plass av 649 bedrifter i Oslo fylke. På landsbasis oppnådde selskapet 130. plass av totalt 3213 bedrifter. Dette gjør at de på få år har tatt en posisjon som en av landets mest suksessrike bedrifter.


— Det er vår jobb å planlegge, forhandle og tilrettelegge slik at hvert enkelt arrangement blir en opplevelse som står til våre kunders forventninger, sier Ingrid Eide, partner og daglig leder i Meeting Management.

— Vi er både stolte og glade for at vår innfallsvinkel til bransjen ser ut til å ha hatt suksess, sier hun om de gode resultatene selskapet har oppnådd på kort tid.


Jobbet målrettet og strategisk


Helt siden Anne-Ki Roy Kristoffersen og Ingrid Eide kjøpte selskapet i 2015 har de hatt fokus på personlig oppfølging, det å skape tillit og å få menneskene rundt seg til å slappe av. De tror dette er noe av nøkkelen til suksessen:


— Vi tror på at vi gjennom vår kunnskap til markedet, personlige erfaring, latter og humor i hverdagen, nettverk og gode relasjoner bidrar positivt inn i bransjen, sier Kristoffersen.


F.v.: Anne-Ki Roy Kristoffersen, Ingrid Eide


— Vi har en veldig enkel strategi, og den heter LIGHT, utyper Eide. Den handler om å jobbe etter hjertet, bidra med ideer, legge til rette for vekst, håpe og tro at én lykkes og å spille hverandre gode - både når det gjelder kunder, partnere og kolleger.

— I samarbeid med våre gode hotellkontakter planlegger og tilrettelegger vi, slik at arrangøren kan konsentrere seg om den faglige delen av konferansen.


En forlengende arm i avdelingen


Teamet har klart å knekke en kode, som gjør at partene, både kundene, samarbeidspartnere og Meeting Management synes prosjektet blir givende å samarbeide om. En kunde uttaler: De oppleves som vår egen avdeling, bare litt lenger ned i gangen

"Når Ergoterapeutene på ulike områder leter etter samarbeidspartnere, er vi på jakt etter de som er små nok til at vi er en betydelig kunde og likevel store og kompetent nok til å møte våre behov. En slik leverandør er Meeting Management. De bistår oss med stort og smått av hotellbestillinger og arrangementsplanlegging, og tar de utfordringer som kommer på strak arm. De oppleves som vår egen avdeling, bare litt lenger ned i gangen".

Ergoterapeutene.


— Vi har det gøy sammen, og vi gleder oss til å gå på jobb hver eneste dag. Dette tror vi du som kunde raskt vil merke, sier Eide om hva hun tror er årsaken til at kunden opplever samarbeidet som positivt.


Sosiale arrangement


Mange benytter Meeting Management for å arrangere store konferanser og messer, men selskapet tar også på seg å arrangere sosiale arrangement på vegne av firmaer.


— Vi vil gjerne høre fra deg, enten du planlegger møte, kick-off, konferanse, utenlandsreise, styremøte, julebord eller sommerfest. Ingen oppdrag er for store eller for små, avslutter Kristoffersen og Eide med glimt i øyet.


  Hva er kriteriene for å bli Gaselle?


  En gasellebedrift må ha:


 • Levert godkjente regnskaper

 • Minst doblet omsetningen over fire år

 • Omsetning på over en million første år

 • Positivt samlet driftsresultat

 • Unngått negativ vekst

 • Vært aksjeselskap

Bak f.v.: Christina Johansson, Ingrid Eide,

Anette Warhuus Aabel, Anne-Ki Roy Kristoffersen


     Fakta om Meeting Management AS:


 • Et veletablert selskap som har arrangert og formidlet kurs, konferanser og møter helt siden 1987.

 • Anne- Ki Roy Kristoffersen og
  Ingrid Eide kjøpte selskapet i 2015

 • 4 fast ansatte

 • Holder til i Oslo sentrum

 • Gasellebedrift 2018 og 2019

 • post@meetingmanagement.no