Norefjell Ski & Spa

NOREFJELL SKI & SPA


Norefjell Ski & Spa er et prisvinnende og spennende ski- og sparesort i vakker fjellnatur ca. 1,5 time fra Oslo. Hotellet tilbyr rekreasjon og et fornøyelig spa i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Opplev naturens mange sider i komfortable omgivelser med sunnhet og velvære i fokus. Hotellets konferanseavdeling består av 14 møterom, hvor den største salen tar opptil 400 personer. I tillegg finner du Bøeseter Kongresshall som stod ferdig 31. desember 2014, med kapasitet opptil 700 personer.


På Norefjell får du ikke bare et møte, men en opplevelse. De tilbyr alt som skal til for en godt gjennomført konferanse. Hotellets spaavdeling gjør godt for både kropp og sjel, og her skal du nyte uten å yte. Her tilbys behandlinger inspirert av ren nordisk natur, eller du kan besøke etasjen med en rekke spaelementer som eventdusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. I denne etasjen finner du også hotellets utendørsspa, med varme boblebad hvor du kan nyte noe godt i glasset med utsikt over fjellene. På en skyfri dag ser du helt til Gaustatoppen! Norefjell byr på en rekke aktiviteter hele året. Resortet har ski inn – ski ut til Norefjell Skisenter. Spenn på deg skiene utenfor hotelldøra, og du er i gang.


Rett utenfor konferanselokalene finner du skibakker i alle vanskelighetsgrader. På slutten av dagen kan du parkere skiene og komme inn i varmen til en god middag eller kopp kakao. Hotellet har en 16 meter høy innendørs klatrevegg som du møter idet du kommer inn hovedinngangen, skøytebane på vintertid, spa-avdeling, svømmebasseng og treningrom.Antall  hotellrom


Antall

leiligheter


Totalt antall

soverom
244161797


HOTELLROM


For mer informasjon og tilbud, kontakt oss på post(at)meetingmanagement.no

eller på tlf. 22 55 50 11

Klasserom

450

Kino

700

Runde bord


Antall møterom

500


14KAPASITET KONFERANSE

BELIGGENHET