Personvernerklæring

Retningslinjer for behandling av personvern i Meeting Management AS


General Data Protection Regulation (GDPR) er en personvernforordning som ble implementert i EU-landene i mai 2018. I Norge trer denne loven i kraft i slutten av juli 2018. Forordningen setter personvern høyest, og regulerer blant annet bedrifters håndtering av personopplysninger.  Det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg på å overlevere dine opplysninger til oss.


På denne siden har vi samlet en oversikt over vår behandling av personopplysninger, og dine rettigheter i forhold til dette.


Vi forsikrer deg at vi

  • kun samler inn opplysninger som er relevante for vår kommunikasjon med deg. For eksempel ber vi om e-post og telefonnummer for å kunne kontakte deg vedr. en henvendelse/booking. Vi spør også om lov til å sende deg nyheter fra et av våre samarbeidspartnere med informasjon om arrangementer og annet.
  • ikke overleverer dine opplysninger til en tredjepart (som ikke er en samarbeidspartner).
  • lagrer opplysningene dine på en sikker måte.
  • ikke uten videre gir ansatte tilgang til dine opplysninger. Det er kun de som skal kontakte deg som kan se slik informasjon.

Hvem behandler dine opplysninger?

Meeting Management AS lagrer og behandler personopplysninger på en forsvarlig måte og hele tiden i henhold til norsk lov.

Dine personopplysninger lagres i Meeting Managements database.


Lagring av personopplysninger

Vi lagrer alle sensitive opplysninger på en sikker og forsvarlig måte.


Må jeg oppgi noen personopplysninger?

Vi ber aldri om opplysninger som ikke er relevant for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Du velger selv om du vil dele dine opplysninger med oss, men visse opplysninger må vi ha for å kunne svare på din henvendelse.


Hvilke opplysninger lagrer vi?

Meeting Management AS lagrer opplysninger som er relevante for vår kommunikasjon med og/eller behandling av henvendelser fra deg. I henhold til gjeldende lovverk er det noen opplysninger vi er pålagt å lagre for å gjennomføre en bestilling. Du vil alltid kunne etterprøve hvilke opplysninger som er nødvendig for oss å lagre. 


Dine rettigheter

Det er du som bestemmer over dine personopplysninger. Meeting Management AS lagrer kun de opplysninger som du har oppgitt, og godkjent at vi lagrer. Opplysningene blir aldri overlevert til utenforstående.


Kan dere slette mine opplysninger?

Du kan når som helst kontakte oss og be om at vi sletter opplysninger vi har registrert om deg, så sant du ikke

  • har uoppgjort gjeld hos Meeting Management AS
  • hvis du har utført et kjøp, vil vi beholde personopplysningene dine i forbindelse med transaksjonen for å overholde bokføringsreglene.


Innsyn og korrigering

Du har rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Henvend deg i så fall på e-post til post@m-m.no. Du kan også be om at opplysningene blir korrigert, dersom det er noe feil eller ufullstendig.


Direkte markedsføring

Det er du som bestemmer om du vil motta direkte markedsføring fra Meeting Management AS Selv om du har takket ja til å følge vårt nyhetsbrev, kan du når som helst melde deg av via en avmeldingslenke som er med i hvert nyhetsbrev.


Underleverandører

Vi benytter også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres


MailerLite:

Vi bruker MailerLite for å administrere vår e-postmarkedsføring, nyhetsbrevabonnenter samt sende e-post til våre abonnenter. MailerLite er en tredjepartsleverandør som kan behandle dataene dine ved hjelp av industristandardteknologi for å hjelpe oss med å overvåke og forbedre nyhetsbrevet. MailerLites personvernregler er tilgjengelig her. Du kan melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på abonnementslinken som er oppgitt på slutten av hvert nyhetsbrev.


Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.


Hvordan kan jeg utøve mine rettigheter?

Vi har opprettet et personvernombud som du kan henvende deg til for å få innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert på deg, og videre be om å bli slettet eller at vi korrigerer opplysningene. Ta kontakt på post@m-m.no


Du kan også klage til en tilsynsmyndighet hvis du mener deg urettferdig behandlet.


 


Kontaktinformasjon:

Meeting Management AS

Cort Adelers gate 17

0254 Oslo

post@m-m.no

Tlf: 22 55 50 11

Organisasjonsnummer: 945 036 060